Dataloggerit

Dataloggereilla keräät tarkat tiedot

Antureilla tehty tiedonkeruu on aina tarkin tapa, meiltä saat ammattimaiseen käyttöön soveltuvat dataloggerit. Dataloggereita käytetään mm. kylmäkuljetuksissa varmistamaan kylmäketjun säilyvyys sekä esimerkiksi apteekeissa lämpötilojen monitorointiin.

Dostmann valmistaa suurta valikoimaa erilaisia dataloggereita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Dataloggereita on yhden suureen näytöttömistä loggereista aina näytöllisiin monisuureloggereihin. Näytöllisiä dataloggereita on sekä sisäisellä anturilla, esim. lämpötila-/kosteusloggeri, että ulkoisella anturilla varustettuja. Suureita ovat esim. lämpötila, kosteus, hiilidioksidipitoisuus, kastepiste. Lisäksi on monikanavaisia dataloggereita virta/jännitesuureiden tallennukseen.

Dataloggerit

Thermo Button loggeri -sarja

ProgesPLUS Thermo Button loggeri -sarjasta löytyy loggerit lämpötilan ja kosteuden seurantaan vaativissa olosuhteissa. Loggerit ovat kooltaan maailman pienimpien joukossa. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat IP65 roiskeveden kestäviä. Niille on saatavana täysin vedenpitävä suojakuori, jolloin loggeria voi käyttää esim. pesuprosessien seurannassa. Tallennusväli valittavissa 1 sekunnin ja 273 tunnin väliltä, muistitila on n.2.000-8.000 mittausta mallista riippuen - uutuutena 25L, jonka muistikapasiteetti on 125.000 mittausta! Loggerit on saatavilla tarvittaessa akkreditoidulla kalibrointitodistuksella. Kokonaiskustannuksiltaan nämä loggerit ovat omalla sovellusalallaan erittäin kilpailukykyisiä! Loggereille on saatavana ohjelma koneelle, pilveen tai Android-puhelimeen, tarvittaessa myös hyväksytyllä CFS 21 part 11 -ohjelmistolla. Ohjelmilla voidaan käyttää useimpien valmistajien nappiloggereita!


Thermotrack -ohjelmat - ohjelma tarpeen mukaan »

Linkki youtubeen: nappien lukeminen koneella

Linkki youtubeen: nappien ohjelmointi koneella

Täältä pääset ilmaiseen online-demoon, jossa voit tutustua yhteen ohjelmista (Thermotrack Webserve) tarkemmin. Käyttäjätunnus: demo / salasana: demo.

iBee dataloggerit

Nämä dataloggerit ovat ominaisuuksiltaan ja ohjelmiltaan Thermo Button loggereita vastaavia, mutta ovat valmiiksi veden- ja paineenkestäviä! iBee on lisäksi hyväksytty ruokakontaktiin. iBee on oikea valinta, kun kohteena on autoklaavi- tai sterilisointitoiminnot, sillä se kestää myös korkeita lämpötiloja - ja on tällä sovellutusalalla erittäin edullinen! Hinnat alkaen alle 500€ (ALV0%), joka sisältää koko paketin: loggerin, lukijan ja ohjelman. Tarkemmat tiedot löydät esitteestä!
iBee loggerit - vedenpitävät loggerit »

FoxNet ja Pixie

FoxNet-järjestelmä on ainutlaatuinen GPS-yhteydellä toimiva kylmäkuljetusten valvontajärjestelmä, jonka Pixie-loggeri tallentaa lämpötilat kuljetusten ajalta, ja mahdolliset hälytykset siirtyvät FoxNet-järjestelmän avulla reaaliaikaisesti käyttäjälle. Käyttäjä voi myös seurata kuljetusta reaaliaikaisesti järjestelmän karttasovellukselta. Enää ei tarvitse odottaa kuljetuksen saapumista perille, että voi tarkistaa tavaran kunnon - jo kuljetuksen aikana näkee, ovatko olosuhteet mahdollisesti pilanneet tuotteen vai eivät.
FoxNet ja Pixie - kuljetusten valvontaan » Esite toistaiseksi vain englanniksi

Steril loggeri -sarja

Steril loggeri -sarjasta löytyy loggerit lämpötilan, kosteuden ja paineen seurantaan vaativissa olosuhteissa. Loggerit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (AISI316L). Ne ovat mallista riippuen veden ja paineen kestäviä jopa 10bar asti ja lämpötila-alue alkaen -80°C! Tallennusväli valittavissa 1 sekunnin ja 60 minuutin väliltä, muistitila on n.10.000-60.000 mittausta mallista riippuen. Loggerit on saatavilla tarvittaessa hyväksytyllä CFS 21 part 11 -ohjelmistolla. Tarkemmat tekniset tiedot löydät esitteestä!
Steril Dataloggerit - vaativiin olosuhteisiin »

LOG100 / CRYO / 110 / 110EXF dataloggerit

LOG100 loggeri mittaa samanaikaisesti kahta eri lämpötilaa sisäisellä ja ulkoisella anturilla. LOG100 CRYO on toiminnaltaan samanlainen, mutta sen lämpötila-alue on dataloggerille poikkeuksellisen laaja, -200...+350°C. LOG110 loggeri mittaa ilmankosteutta ja lämpötilaa joko sisäisellä tai ulkoisella anturilla. LOG110EXF loggeri on IP65 vesitiivis, ja se mittaa ilmankosteutta ja lämpötilaa kiinteällä anturilla, jonka kaapeli on 2m pitkä. Kaikissa näissä loggereissa on suuri näyttö, min-max -hälytys, ja niihin on liitettävissä ulkoinen anturi 3m tai 8m kaapelilla. Muistitila on n.60.000 mittausta.

LOG200 / 210 / 220 / 210TC / 200E / 220E dataloggerit

LOG200 loggeri soveltuu lämpötilan seuraamiseen. Se on IP65 vesitiivis ja täyttää EN12830 standardin (elintarvikemittauksiin). Muistitila on n.150.000 mittausta. LOG210 loggeri mittaa lämpötilan lisäksi ilmankosteutta ja sen muistitila on n.100.000 mittausta. LOG220 mittaa niiden lisäksi vielä barometrisen paineen, ja sen muistitila on n.60.000 mittausta. LOG210 TC (kuvassa sivun yläkulmassa) loggerissa on yksi sisäinen ja kaksi ulkoista anturia lämpötilan mittaamiseen. Muistitila on n.60.000 mittausta. LOG200E ja 220E loggereissa on sisäisen anturin lisäksi ulkoinen Pt-100 anturi lämpötilan mittaamiseen. LOG220E mittaa lisäksi ilman kosteutta ja barometrista painetta. Molemmissa loggereissa on myös liiketunnistus. Kaikissa loggereissa on mm. iso näyttö, sisäinen anturi, liiketunnistin ja kiinteä USB-portti. Tulokset ovat valmiiksi PDF-muodossa.
 LOG200/210/220 Dataloggerit - liiketunnistimella »
LOG210 TC Dataloggeri - kahdella ulkoisella anturilla » 
LOG200E/220E Dataloggeri - Pt-100 anturilla » 
Linkki youtubeen: dataloggerin käyttö

LOG32 dataloggerit

LOG32T loggeri soveltuu lämpötilan seuraamiseen. LOG32TH loggeri mittaa lämpötilan lisäksi ilmankosteutta ja LOG32THP niiden lisäksi vielä barometrisen paineen. Muistitila on n. 60.000 mittausta, ja tulokset ovat valmiiksi PDF-muodossa.
LOG32 Dataloggerit - edulliset, näytöttömät loggerit »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!