Teknek-puhdistuslaitteet | Suomen PCS

Tarrapuhdistuslaitteet tuotantolinjoille Teknekiltä!

Suomen PCS on Teknekin laadukkaiden tarrapuhdistuslaitteiden maahantuoja Suomessa. Sen puhdistuskyky 1 µm partikkeleihin asti on ainutlaatuista maailmassa! Meiltä saat Teknekin valmistamat käsitelat sekä automaattiset puhdistuslinjat paneelien tai rainan puhdistukseen; vaihtoehtoja on useita käyttötarkoituksen mukaan ja suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Teknekin puhdistuslaitteet soveltuvat aina piirilevyjen puhdistuksesta aurinkopaneelien, muovikalvojen, näyttöjen, laminoitujen tuulilasien ja huonekalulaminaattien puhdistukseen.

  • partikkelien puhdistuskyky 1µm asti!

  • maailman johtava valmistaja

  • asiantunteva suunnittelu

  • luotettavat toimitukset

Valmistat lähes mitä tahansa, joka laminoidaan yhteen toisen materiaalin kanssa, Teknekiltä saat toimivan ratkaisun sen puhdistamiseen!

Tuoteryhmät

Käsikäyttöiset ja in-line tarrapuhdistuslaitteet

Videoita in-line tarrapuhdistustoiminnasta

Teknek ja Suomen PCS pähkinänkuoressa 

Teknek on maailman johtava valmistaja kontaktipuhdistuslaitteissa. Teknekillä on koko maailman kattava kumppaniverkosto ja yhtiöllä on syvällinen tietämys erityyppisten materiaalien puhdistuksesta tuotantolinjoilla.

Suomen PCS on edustanut Teknek Ltd:tä Suomessa vuodesta 1997. Suomen PCS on Mikor-Instruments Oy:n rekisteröity aputoiminimi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme, miten voimme ratkaista teidän tuotantonne puhdistustarpeet.