Tarkkuuslämpömittarit

Huolella valikoitu lajitelma ammattikäyttöön

Mikor-Instruments Oy:ltä löytyy sopiva tuote teollisuudelle, laboratorioille, energian tuotantoon ym. laadunvalvonnan työkaluksi sekä muiden lämpömittareiden kalibrointiin.

Valikoimistamme löytyy mm.

  • tarkkuuslämpömittarit tarkastuksiin, todentamaan laadunvalvontaa, vertailuun, tarkkaan lämmön mittaukseen. Asiakkaina mm. laboratoriot, sairaalat sekä lääke- ja paperiteollisuus
  • infrapunalämpömittarit teollisuudelle, kuumien kohteiden mittaukseen sekä pintojen ja rakenteiden lämpövaihteluiden mittaamiseen
  • kompaktin kokoiset kuiva- ja nestehauteet

Kysy rohkeasti lisää tuotteistamme!

Tarkkuuslämpömittarit

Dostmann-tarkkuuslämpömittarit edustavat lämpömittauksen terävintä kärkeä. Tarkkuuslämpömittareita on saatavana sekä kannettavina että pöytämalleina. Kannettavia tarkkuuslämpömittareita saa kolmella eri erottelukyvyllä, 0,1/0,01/0,001 °C. Tarkkuus vastaa aina resoluutiota. Esim. 0,01 °C mallin tarkkuus alueella -40 - +200 °C on +-0,03 °C. Tarkkuuslämpömittareita on saatavana myös EX-suojattuina malleina räjähdysvaarallisiin tiloihin.

V215 / 315 tarkkuuspuikkomittari UUTUUS!

Referenssitason puikkomittarissa on erinomainen ±0,05 °C tarkkuus ja käyttöä helpottava suuri näyttö. Mittarin mukana tulee kolmen pisteen kalibrointitodistus ja suojakotelo.

V215/315 Puikkomittari - Referenssitason puikkomittari »

P700 / 705

P700 on tarkka perusmittari moniin käyttötarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti laadunvalvonnan mittauksiin tai prosessien tarkkailuun. Mittarista on saatavana myös 2-kanavainen malli P705.
P700 / 705 Lämpömittari - Tarkka peruslämpömittari »

P750 / 755 saatavana myös Bluetooth-yhteydellä

P750 on erittäin tarkka lämpömittari vaativiin käyttötarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti vaativien prosessien mittauksiin tai referenssimittariksi muiden mittarien tarkistamiseen. Mittarista on saatavana myös 2-kanavainen malli P755 sekä tiedonkeruumalli P755-LOG, johon voidaan tallentaa 6000 mittauksen tiedot.
P750 / 755 Lämpömittari - Referenssitason tarkkuuslämpömittari »

P790 Bluetooth-yhteydellä

P790 on kannettavaksi mittariksi poikkeuksellisen tarkka lämpömittari vaativiin tutkimustarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti todella vaativiin mittauksiin tai referenssimittariksi muiden mittarien kalibrointiin. Mittari on 2-kanavainen ja siinä on tiedonkeruumahdollisuus 4000 mittauksen tietojen tallentamiseen. Mittariin voi liittää myös termoparianturit.
P790 Lämpömittari - Laboratoriotason tarkkuuslämpömittari bluetooth-yhteydellä »

P795 saatavana myös Bluetooth-yhteydellä

P795 on kannettavaksi mittariksi poikkeuksellisen tarkka lämpömittari vaativiin tutkimustarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti todella vaativiin mittauksiin tai referenssimittariksi muiden mittarien kalibrointiin. Mittari on 2-kanavainen ja siinä on tiedonkeruumahdollisuus 4000 mittauksen tietojen tallentamiseen. Saatavana myös Bluetooth-yhteydellä!
P795 Lämpömittari - Laboratoriotason tarkkuuslämpömittari »

P4000-sarja

Mittarit ovat tarkkoja perusmittareita moniin käyttötarkoituksiin, kuten yleismittauksiin, laadunvalvontaan tai prosessien tarkkailuun. Mittareista on saatavana myös 2-kanavainen malli sekä IP54 roiskevesisuojatut W-mallit.

P4000-sarjan Lämpömittarit - Roiskevesitiivit mittarit »

Yksi- ja kaksikanavaiset tarkkuuslämpömittarit

Tarkkuuslämpömittarit saa joko yksi- tai kaksikanavaisina malleina. Kaksikanavamallissa on myös lämpötilaeron mittausvalinta. Tarkkuuslämpömittarit saa myös tiedonkeruuominaisuuksilla ja niihin on saatavana todella laaja valikoima erilaisia antureita, myös muiden suureiden mittauksiin. Laboratoriokäyttöön tarkoitetut pöytämalliset tarkkuuslämpömittarit ovat aina kaksikanavaisia ja erottelukyky on 0,001 °C +200 °C asti ja 0,01 °C siitä ylöspäin.

Erittäin tarkka kalibrointi

Dostmann-tarkkuuslämpömittareissa on ainutlaatuinen ohjelmallinen kalibrointi, jolla anturi voidaan kalibroida halutulle alueelle erittäin tarkasti. 0,1/0,01 °C erottelukykyisissä malleissa on kaksi pistettä, joista korjauskerroin lasketaan tai kolme kalibrointipistettä vertailukalibroinnille. 0,001 °C malleissa on neljä vertailukalibrointipistettä tai ohjelmallisilla antureilla jopa 7-pistettä. Näillä kalibrointitoiminnoilla voidaan paitsi kalibroida mittari-anturi yhdistelmä halutulle alueelle todella tarkasti, myös korjata vanhenevan anturin virhe uudelleenkalibroinnilla.

Laaja valikoima erilaisia antureita

Valikoimistamme löytyy kymmenien erilaisten antureiden valikoima tarkkuuslämpömittareille. Löydät sopivan lämpötila-anturin meiltä, oli kohteesi sitten nestettä, kaasua tai mittasitpa vaikka rakennuksen pintalämpötiloja. Varasto-ohjelmaamme kuuluvat Pt100 sekä K-tyypin puikkoanturit ja pinta-anturit. Mittareihin saa myös kaapeli- ja puikkoantureita asiakkaan mittojen mukaan tilaustyönä! Dostmann-mittareille saa myös muiden suureiden antureita, kuten kosteus, paine ja ilman virtausnopeus.
Kysy meiltä tarvitsemaasi anturia, voimme varmasti auttaa!

Anturit

Mittareihin on saatavana useita erilaisia Pt-100 ja K-tyypin antureita käyttötarpeen mukaan.
Dostmann anturit - yleisimmät Pt-100 ja K-tyypin anturit »

IR-lämpömittarit ja -kamerat

Valikoimassamme on useita erilaisia infrapunalämpömittareita ja -kameroita erilaisiin tarpeisiin. Toimivan perusmittarin tunnuspiirteitä ovat helppokäyttöisyys, riittävä tarkkuus ja hyvä hinta-laatu -suhde. Kun mitattavia kohteita on paljon, eikä pelkkä pintalämpötilan mittaaminen aina riitä, yhdistelmämittari nopeuttaa työskentelyä ja vähentää mukanakuljetettavien tavaroiden määrää. Poikkeukselliset olosuhteet, kuten erittäin kuumat kohteet asettavat puolestaan omat vaatimuksensa myös infrapunamittareille. Tällöin hyvä optiikka, tarkkuus korkeissa lämpötiloissa ja monipuoliset käyttötoiminnot mahdollistavat mittaamisen turvallisuuden ja helppouden. Elintarvikepuolen HACCP käytännön mukaiseen mittaamiseen tarkoitettuja infrapunamittareita löytyy myös, ne tunnistaa esitteen alaosasta löytyvästä HACCP-logosta.

ProScan 520 yhdistelmämittari

ProScan 520 yhdistelmämittarissa on infrapunamittarin lisäksi K-tyypin puikkoanturi. Siinä on 20 mittaustuloksen muisti, USB-portti ja ohjelma tietokoneeseen liittämistä varten. Siinä on myös LOCK-, HOLD-, min/max-, DIF- ja AVG-toiminnot sekä ylä- ja alarajahälytykset. Optinen resoluutio on 40:1 ja mittausalue infrapunalla -32…+760 °C ja puikkoanturilla -64…+1370 °C.
ProScan 520 Infrapunamittari - Yhdistelmämittari K-tyypin puikkoanturilla »

HiTemp 2400 infrapunamittari

HiTemp 2400 infrapunamittari on tehty erittäin kuumien kohteiden mittaamiseen. Sen mittausalue on +200…+2400 °C ja optinen resoluutio 100:1. Mittarissa on myös LOCK-, HOLD-, min/max-, DIF- ja AVG-toiminnot, ylä- ja alarajahälytykset sekä liitäntä K-tyypin termoparille.

Hauteet

DHC75 kuivahaude

Nopea ja stabiili kuivahaude lämpömittarien ja -antureiden kalibrointiin alueella +40 °C…+375 °C. Stabiilius +/-0,05°C. Saatavana inserttejä eri anturihalkaisijoille. 

DHC75 kuivahaude - nopea ja stabiili »

 

Jos toivettasi täyttävää mittaria ei tältä listalta löytynyt, kysy meiltä lisää vaihtoehtoja!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!