Ilmanvaihto- ja tilavuusvirtausmittarit

Ammattimaiset virtausmittarit kertovat todellisen ilmavirtauksen luotettavasti

Valikoimistamme löytyvät ammattikäyttöön soveltuvat ilmanvaihtomittarit sekä virtausmittarit. Näitä mittareita käytetään IV-asentajien toimesta ilmanvaihdon tarkastuksiin, asennuksiin sekä säätöihin.

Virtausmittarit

Ilman tilavuusvirtauksen mittaukseen voidaan kanavissa käyttää pitot-putkea ja ohjelmoida kanavakoko mittariin, jolloin lukema saadaan suoraan tilavuusvirtauksena l/s. Virtausmittariin voidaan liittää tavallisen pitot-putken lisäksi patentoitu suora I-pitot, jolla mittaus on helppo suorittaa eristetyistä kanavista.

DPM Anemometri

DPM Anemometri mittaa ilman virtausta paine-eroperusteisesti mikromanometrin avulla. Tämän johdosta itse anemometrissä ei ole lainkaan liikkuvia osia eikä elektroniikkaa, joka vähentää vika-alttiutta huomattavasti. Mittapää on halkaisijaltaan 100mm ja erittäin kevyt. Pohjassa on kierteet jatkovarsille, 3kpl 300mm ja kahva. Koska laite on rakenteeltaan yksinkertainen, sietää se epäpuhtauksia ja kolhuja yms. huomattavasti paremmin kuin siipipyöräanemometri. Mittauksia voidaan tehdä jo 0,3m/s lähtien!hinta-laatu-suhde!
DPM Anemometri - Ilmavirtojen mittaamiseen »

Ilmamäärähuput ja -torvet

Ilmamäärämittari

Balometrit ja anemometritorvet ammattilaiselle

DPM balometrilla ja anemometritorvilla mittaat tilavuusvirtauksia venttiileistä niin ilmanvaihtoa säädettäessä kuin tarkistusmittauksia suoritettaessa. Eri malleilla katat laajan tilavuusvirtausalueen 2-1000 l/s. Huppuja on saatavana useita eri kokoja käyttötarkoituksen mukaan. Balometrin rungon mukana tulee laadukas mikromanometri, jota voit käyttää myös erillisenä pitot-/paine-eromittauksiin.

Balometrit ja anemometritorvet mittaavat tilavuusvirtausta paine-eroon perustuvalla putkistolla, joka on stabiili eikä ole herkkä vaurioitumaan. DPM balometri on saanut kiitosta sekä tarkkuudestaan, käyttömukavuudestaan että tukevasta rakenteestaan!

Kannettavat ilmamäärämittarimme soveltuvat asennuksiin, säätöihin ja tarkastuksiin.

DPM Balometri - erittäin tarkka balometri puhdastilojen mittauksiin

DPM balometri on tarkkuudeltaan ja mittausalueen laajuudeltaan paras valinta puhdastilojen HEPA-suodattimien mittaukseen. Huppu on kestävää materiaalia ja kehys tukevaa alumiinia, ja niitä on saatavana useita eri kokoja. Mittausalue on 5-1000l/s. hinta-laatu-suhde!
DPM Balometri puhdastilamittauksiin »

DPM Anemometritorvet - huippukätevä torvipaketti

Kätevät anemometritorvet yhdistettynä DPM-ANE mittapäähän soveltuvat hyvin pientalojen ja kerrostalojen venttiilimittauksiin.

Mukana tulevat pyöreän ja suorakaiteen muotoiset vaihtopäät mahdollistavat mittaamisen monenlaisista venttiileistä, ja ne ovat helposti vaihdettavissa. Torvipaketin mikromanometri on valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta, jolloin mittausalue on joko 2-65 l/s tai 6-65 l/s. Tässä paketissa on erinomainen hinta-laatu-suhde!

DPM Anemometritorvet »


Ota yhteyttä ja kysy lisää!