Etävalvontajärjestelmät

Aina sopiva ohjelma tarpeen mukaan

ProgesPLUS tarjoaa ohjelmia helppoon etävalvontaan. Voit seurata reaaliajassa lähes mitä tahansa suuretta missä tahansa! Haluamastasi järjestelmästä riippuen seuraaminen onnistuu tietokoneella, tabletilla tai puhelimella - tai niillä kaikilla, ilman käyttäjämäärien rajoituksia. Jopa vajaalla internet-yhteydellä!

IVY langattomat loggerit UUTUUS! 

Haluttujen suureiden seuraaminen reaaliaikaisesti etänä ei ole koskaan ollut näin helppoa, luotettavaa ja kustannustehokasta. NB-IoT (Narrowband Internet of Things) teknologiaa hyödyntävä järjestelmä kattaa vaikeasti saavutettavat kohteet hyvin ja energiatehokkaasti. Ohjelma yhdistää sensorit automaattisesti langattomaan internetiin, jolloin käyttäjän ei tarvitse huolehtia yhteyksistä tai asetuksista.

IVY - helppoon etäseurantaan »

Linkki Youtubeen: IVY esittely (englanniksi)

Sensor Net Connect

Sensor Net Connect -yksiköllä voit seurata:

  • suoraan liitettävillä antureilla lämpötilaa ja

  • lämpötilaa/ilmankosteutta 

  • interface -lisäosan kautta minkä tahansa suureen, esimerkiksi ilmanpaineen ja hiilidioksidipitoisuuden seuraamisen samalla laitteella

  • ovianturilla voidaan myös valvoa kylmähuoneen/varaston ovia.

Yhteen yksikköön saa liitettyä kolme lämpötila- tai lämpö-/kosteusanturia, ovitunnistimen, interface-lisäosaa tai sumeria. Itse yksikkö on yhteydessä tietokoneeseen langallisen tai langattoman verkon kautta, eikä niiden määrää ole rajoitettu. Esimerkiksi yksikin summeri riittää hoitamaan kaikkien yksiköiden hälytystä sijainnista riippumatta, jos valvonta on keskitetty. Sensor Net Connect -yksikkö kiinnitetään paikalleen helposti sen pohjassa olevalla magneetilla tai ruuvaamalla se sivuista kiinni. Lue lisää esitteestä tai katso linkin video!

Ohjelmat etävalvontaan

Ohjelman valintaan vaikuttaa ennen kaikkea seurattavat suureet, anturien määrä ja mistä niitä halutaan seurata.

Thermoscan IP soveltuu käyttöön, kun halutaan seurata lämpötilaa ja/tai kosteutta. Yksiköiden määrä on rajoittamaton, mutta ohjelma on asennettavissa vain yhdelle koneelle. Hälytykset tulevat tässä ohjelmassa summerilla, sähköpostitse ja/tai pop up -ikkunoin.

Thermotrack Webserve toimii pilvipalveluna, tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ohjelma on erityisen kätevä silloin, kun lämpötilan ja kosteuden lisäksi tarvitsee seurata muitakin suureita, käyttäjiä on paljon ja laitteita on eri toimipisteissä. Liitettävien laitteiden ja käyttäjien määrä on rajoittamaton. Hälytykset tulevat tässä ohjelmassa summerilla, sähköpostitse, pop up -ikkunoin ja/tai tekstiviestitse. Ohjelma on CFR21 Part 11 mukainen ja soveltuu käytettäväksi myös nappiloggereiden kanssa.
SigFoxin IoT-teknologian (linkki SigFoxin sivuille) avulla seuraat tarvittaessa myös esimerkiksi varastoja, joihin ei ole saatavilla internet-, 3G- tai muuta yhteyttä! Saat tiedot ja mahdolliset hälytykset lämpötilasta ja/tai kosteudesta 20 minuutin välein kiinteällä vuosimaksulla. Tarkista ensin alueesi peitto helposti tästä

Lue tarkemmat tiedot ohjelmista esitteestä ja katso lyhyet esittelyvideot alla olevista linkeistä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!