Kosteusmittarit ja -lähettimet

Lämpö- ja kosteusmittari

Ammattilaisen kosteusmittarit kohteeseen kuin kohteeseen

Meiltä saatte luotettavat kosteusmittarit mm. rakennekosteuden, ilman suhteellisen kosteuden ja kastepisteen mittaamiseen. Valikoimissamme on myös kosteuslähettimet ja -säätimet esim. puhdastilojen kosteustasapainon ylläpitoon. Asiakkainamme ovat esimerkiksi maalaamot ja rakennusautomaatioyritykset. Kosteusmittareita on saatavana laaja valikoima kuvan huippulaadukkaasta P770 kaksikanavamittarista edullisiin kannettaviin mittareihin ja kosteusloggereihin. Kannettavia mittareita saa joko irrotettavalla tai kiinteällä anturilla, ja valikoimassa on myös esimerkiksi kynämallisia lämpö-/kosteusmittareita.

Kysy lisää tarvitsemastasi kosteusmittarista!

 

Kosteus-/lämpötilamittarit

P770 / P770-LOG lämpö-/kosteusmittari

P770 lämpö-/kosteusmittari on suunnattu ilmastoinnin ja rakenteiden mittaussovelluksiin. Mittarilla onnistuu lämpötilamittausten lisäksi kosteus- ja kastepistemittaukset. P770-LOG -mittarissa on lisäksi muistia 6000 mittaukselle tiedonkeruukäyttöä varten. Molemmissa mittareissa on iso näyttö, johon mahtuu samanaikaisesti kaksi mitattua arvoa.
P770 rakenne-/ilmankosteusmittari »

P330 lämpö-/kosteusmittari

P330 on edullinen ja pienikokoinen mittari, joka mittaa lämpötilaa, kosteutta ja kastepistelämpötilaa. Johdon päässä olevan anturin kanssa on helppo mitata kosteutta hankalistakin paikoista. Erinomainen tarkkuus tässä hintaluokassa!
P330 lämpö/kosteusmittari - edullinen ja kompakti mittari »

Scan Temp 895 infrapuna-/kosteusmittari

Scan Temp 895 on monipuolinen ja edullinen yleiskäyttöön tarkoitettu perusmittari, joka mittaa pintalämpötilaa, ympäristön lämpötilaa, suhteellista kosteutta ja kastepistelämpötilaa. Suuressa näytössä näkyy samanaikaisesti kaksi mitattua arvoa, lisäksi mittarissa on LED- ja äänihälytys kastepistelämpötilalle.
ScanTemp 895 IR-/kosteusmittari - monipuolinen °C, %RH, DP -mittari »

RH896 yhdistelmämittari

RH896 on monipuolinen perusmittari, joka mittaa lämpötilaa, kosteutta ja kastepistelämpötilaa. Suuressa näytössä näkyy samanaikaisesti kolme mitattua arvoa.

RH896 yhdistelmämittari - monipuolinen °C, %RH, DP -mittari »

Kosteus-/lämpötilalähettimet

MicaFlex MF-HTT kosteus-/lämpötilalähetin

MF-HTT on ohjelmoitava kosteus-/lämpötilalähetin ilmastointisovelluksissa mittaukseen ja säätöön. Laite asennetaan pystyasentoon seinäpinnalle tai upotetaan paneeliin.Lähettimessä on alfanumeerinen 2-rivinen LCD-näyttö ja kaksi analogialähtöä, jotka ovat ohjelmoitavissa esimerkiksi lämpötilalle, suhteelliselle kosteudelle, kastepisteelle ja ohjaukselle.
 Micatrone MF-HTT kosteus-/lämpötilalähetin »

TA 100 lämpö-/kosteus-/kastepistemittari seinälle

TA 100 on monipuolinen, mutta edullinen seinämittari, joka mittaa lämpötilaa, kosteutta ja kastepistelämpötilaa. Siinä on myös mahdollisuus ylä- ja alarajahälytyksille. Siisti ja yksinkertainen kehys saa mittarin sopimaan seinälle kuin seinälle. Erinomainen tarkkuus tässä hintaluokassa!
TA 100 lämpö-/kosteus-/kastepistemittari - edullinen seinämittari »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!