Laaja valikoima pH-, johtokyky- ja redox-mittareita

Yhden suureen kenttämittarista laboratoriojärjestelmään asti!

Valikoimamme on laaja alkaen edullisista pH- tai johtokykymittareista monipuolisiin kaksoisnäytöllä varustettuihin monisuuremittareihin ja laboratoriokäyttöön tarkoitettuihin tarkkuusmittalaitteisiin integroidulla elektrodinpitimellä ja magneettisekoittimella. Mallistossa on myös tietokoneeseen liitettäviä, loggeritoiminnolla varustettuja malleja. Saat meiltä myös kaikki mittareiden kalibrointiin tarvittavat bufferiliuokset. Kaikki käsimittarit tulevat kätevissä kuljetuslaukuissa, joissa on mukana tarvittavat bufferi- ja elektrodinsäilytysliuokset.

Pyydä tarjous!

Käsimittarit kenttäkäyttöön

pH- ja redox-mittarit

PH1 testaussarja on malliston edullisin pH-mittaussarja. Sen mittausalue on 0...14pH. PH5 testaussarjan mittarilla mittausalue on -2...16pH, mutta siinä on myös mV-mittausmahdollisuus pH-elektrodin kunnon mittaamista varten tai erillisellä anturilla Redox-mittaukseen. Lämpötilan mittausalue on 0…+60 °C. PH5 food(viereinen kuva) elintarvikesarjassa on elintarvikemittauksiin tarkoitettu pH-mittari, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi, ja mV-mittausmahdollisuus elektrodin kunnon mittaamista varten. ORP5(alempi kuva)testaussarja on tarkoitettu pelkästään redox-mittauksiin, sen mittausalue on -1000...+1900mV.

Kaikissa näissä testaussarjan mittareissa tulee mukana laukku, jossa on tarvittavia bufferiliuoksia, paristot, kaulanauha ja paperipyyhkeitä.


 pH- ja redox-mittarit - edulliset mittarit kenttäkäyttöön »

Linkki youtubeen: PH1 testaussarjan kalibrointi

pH 7 DHS food on tarkoitettu elintarvikemittauksiin. pH 70 DHS testaussarjassa on lisäksi mm. loggeritoiminto sekä USB-yhteys ja ohjelma tietokoneeseen liittämiseksi.

Kaikissa näissä testaussarjoissa mukana tulee laukku, bufferiliuokset 4,01 ja 7,00, elektrodin säilytysliuos sekä dekantteri.
pH 7 food ja 70 testaussarjat - monipuolisilla ominaisuuksilla »

Johtokykymittarit

COND1 testaussarja on malliston edullisin johtokykymittaussarja. Sen mittausalueet ovat: johtokyky 0...2000μS ja 0…20mS sekä liuenneiden kiintoaineiden pitoisuus 0,1ppm...10ppt. COND5 testaussarja on edellistä testaussarjaa laajempi mittausalue ja siinä on lisäksi suolapitoisuuden mittaus. Saatavana myös COND5E, jossa kiinteän anturipään sijaan on erilliset elektrodit.
Johtokykymittarit - edulliset puikkomittarit »

Happipitoisuusmittarit

OXY 7 testaussarja mittaa happipitoisuutta ja lämpötilaa, OXY 70 testaussarja näiden lisäksi barometrista ilmanpainetta, ja siinä on myös loggeritoiminto. Molemmissa mittareissa on mm. automaattinen ilmanpaineen ja lämpötilan kompensointi sekä kahden suureen yhtäaikainen näyttö. Mittarit ovat IP57 vesitiiviitä. Happipitoisuuden mittausalueet ovat 0,00...19,99mg/l-ppm ja 20,0...50,0mg/l-ppm.
Happipitoisuusmittarit - hapen mittaamiseen nesteessä »

Monisuuremittarit

PC 70 testaussarja (kuvassa sivun ylälaidassa) on malliston monipuolisin mittari. Siinä on loggeritoiminto 500 mittaustuloksen muistilla, kahden suureen yhtäaikainen näyttö sekä USB-portti. Lisäksi mittarissa on automaattinen bufferiliuosten tunnistus. Mittausalueet ovat pH, johtokyky, jännite, kiintoainepitoisuus ja lämpötila. Mittari on IP57 vesitiivis. Mittarin mukana tulee mm. tarvittava PC-ohjelmisto, laukku, bufferiliuokset pH 4,01 ja 7,00 sekä elektrodin säilytysliuos. elektrodin säilytysliuos, paristot, kaulanauha ja paperipyyhkeitä.
Monisuuremittarit - yhdellä mittarilla kaikki tarvittava »

Laboratoriosarjat

pH 8 on laboratoriomalliston hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen pH-/mV-/°C-mittari, jossa on pelkkä ohjausyksikkö ja elektrodin pidike. Siinä on mm. automaattinen bufferiliuosten tunnistus sekä mittaustuloksen tallennusmahdollisuus päivämäärän ja kellonajan kanssa. Mittari on IP54 roiskevesitiivis. Mittarissa on USB-portti, jolla sen voi kytkeä tietokoneeseen. Tarvittava PC-ohjelmisto tulee mukana.
pH 8 testaussarja - edullinen pH-mittari laboratorioon»

pH 80 Set 1 on laboratoriomalliston laadukas pH-/mV-/°C-mittari, jossa on yhdysrakenteinen magneettisekoitin ja elektrodin pidike. Siinä on mm. automaattinen bufferiliuosten tunnistus, tieto elektrodin iästä sekä tuhannen mittaustuloksen muisti päivämäärän ja kellonajan kanssa. Mittari on IP54 roiskevesitiivis. Mittarissa on kaksi USB-porttia, jolla sen voi kytkeä tietokoneeseen. Tarvittava PC-ohjelmisto tulee mukana.
pH 80 testaussarja - pH-mittari magneettisekoittimella laboratorioon»

PC 80 (kuvassa sivun alalaidassa) on laboratoriomalliston monipuolisin mittari, jossa on yhdysrakenteinen magneettisekoitin ja elektrodin pidike. Siinä on mm. automaattinen bufferiliuosten tunnistus, tieto elektrodin iästä sekä tuhannen mittaustuloksen muisti päivämäärän ja kellonajan kanssa. Mittari on IP54 roiskevesitiivis. Mittausalueet ovat: pH, johtokyky, jännite, kiintoainepitoisuus, suolapitoisuus, lämpötila ja vastus. Tarvittava PC-ohjelmisto tulee mukana.
PC 80 laboratoriosarja - monisuuremittari magneettisekoittimella »

Elektrodit ja bufferiliuokset

pH-elektrodit

PH 7, pH 80 ja PC -sarjoihin on saatavissa useita erilaisia pH-elektrodeja käyttötarpeen mukaan. Kaksisivuisessa esitteessä on tiedot ja kuvat 16 elektrodista mm. maaperän, pintojen, alle 2ml näytteiden ja ruokien pH:n mittaamiseen.
pH elektrodit - pH 7,pH 80 ja PC-sarjoihin »

PH 7, pH 80 ja PC -sarjoihin on saatavissa erilaisia redox-elektrodeja ja PC-sarjoihin johtokykyelektrodeja käyttötarpeen mukaan. Esitteessä löytyy tiedot ja kuvat 8 elektrodista mm. ultrapuhtaan veden ja meriveden johtokyvyn mittaamiseen.
Johtokyky- ja redox-elektrodit - pH 7,pH 80 ja PC-sarjoihin »

Bufferiliuokset

Meiltä saat edullisesti myös kaikki tarvittavat bufferiliuokset! Valikoimassa on niin pH-, johtokyky-, redox- kuin elektrolyyttiliuoksiakin sekä elektrodeille säilytys-, puhdistus ja elvytysliuokset. Suurin osa liuoksista on saatavilla kätevissä, annostelua helpottavissa 250/500ml muovipulloissa. Katso tarkemmat tiedot esitteestä!
Bufferiliuokset »

Kaikkia mittareita ja malleja ei ole sivuilla - jos et löytänyt etsimääsi, kysy meiltä tarvitsemaasi mittaria, voimme varmasti auttaa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!