Pitot-putket

Luotettavaan ilman virtausnopeuden mittaukseen

Meiltä L- ja S-malliset pitot-putket 300 mm - 1500 mm sekä patentoidut, suorat I-pitot-putket 300 mm - 1000 mm kanavamittauksiin. Suorilla pitot-putkilla on helppo mitata myös eristetyt kanavat poraamalla vain yksi reikä!

Lukuisia putkimalleja

L-tyypin pitot-putket

Yleisesti käytettyjä L-tyypin pitot-putkia pidämme varastossa seuraavasti: RST-malleja on kokoja 300x3 mm, 500x6 mm ja 1000x8 mm. Muita kokoja tilaamme suoraan asiakkaan toiveiden mukaan.

I-tyypin pitot-putket

Patentoiduissa I-pitot-putkien käytössä on kaksi huomattavaa etua verrattuna L-mallisiin pitot-putkiin. Ensimmäinen on eristettyjen kanavien mittaus, jolloin mittaamista varten ei tarvitse purkaa eristeitä, vaan pelkkä yhden 10mm reijän poraaminen riittää. Toinen etu on L-pitotia hieman suurempi dynaaminen paine-ero, jolloin pystytään mittaamaan matalampia virtausnopeuksia. Yhdistettynä TT550S-mittariin, voidaan nopeuksia mitata jo 0,3 m/s alkaen! Ainutlaatuista pitot-mittauksissa.

I-pitotin kerroin on 0.82, joka pitää mitatessa ottaa huomioon – L-pitotin kerroin kun on 1.00. Joissakin mittareissa on vaihdettava pitot-kerroin, mutta joissakin korjaus pitää tehdä laskemalla.

I-pitotit on aina valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niitä on saatavana varastosta seuraavina pituuksina: 300 mm, 480 mm ja 1000 mm.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!